חוסר נשימה לאחר 2 ניתוחים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

27/09/2011 | 10:14 | מאת: ענת

בעבר התייעצתי איתך. עברתי ניתוח קוסמטי לפני 9 שנים. לפני חצי שנה עברתי ניתוח קטימת קונכיות תחתונות+יישור מחיצה עקב אי יכולת לנשום. אני נאלצת לעשות "פרצופים" וסותמת נחיר שמאל כדי לנשום דרך נחיר ימין. אני מתוסכלת. גם הניתוח האחרון לא עזר ואני מרגישה שכל הפרצוף מעוות. שמעתי על שיטת רינומנומטריה. אודה על הסבר שיטה זו. האם כדאי לי? האם יוכל להועיל? היש פתרון אחר/נוסף? אודה לתשובתך היות ואין לי אויר לנשימה !

27/09/2011 | 20:18 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב זו בסך הכל שיטה למדידה של כמות אויר שעוברת באף וזה לא טיפול. צריך לגשת לאא"ג ולראות מה קורה באף שלך כי בלי לבדוק אני לא יכולה לנחש מה הבעיה ואיך לעזור לך. בברכה ושנה טובה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון