שקדים נפוחים וחום 4 ימים- אנטיביוטיקה לא עוזרת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

26/09/2011 | 23:20 | מאת: ניר

שלום רב, השקדים שלי כבר 4-5 ימים ממש נפוחים, מלאים בתפליט, כאילו משוסעים, טופלתי במוקסיויט ללא הטבה ואז עברתי לזינט גם ללא הטבה, מה שמפחיד אותי יותר שיש לי חום שלא עובר כבר לאורך התקופה. אני סובל כרונית מדלקות גרון, אבל בחיים לא היה מצב שאנטיביוטיקות לא עזרו לי תוך כמה שעות. מה דעתך? מה עלי לעשות?

27/09/2011 | 20:16 | מאת: ד"ר טליה מרק

ואז אנטיביוטיקה לא עוזרת... צריך לחזור לרופא המשפחה להערכה נוספת :) בברכה ושנה טובה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון