ירושלים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

26/09/2011 | 20:49 | מאת: יעל

היי לפני שבוע יצא לי נפיחות דומה יותר לשלפוחית מתחת ללשון בקרתי אצל רופא המשפחה והוא רק אמר לי שזה ניראה תגובה של הגוף ולפנות לאף אוזן גרון וניתן לציין שה לא כואב לי מה זה?ויש לי תור רק אחרי החגים אולי לפנות לבית החולים תודה רבה לך וחג שמח

27/09/2011 | 20:15 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב מדובר בדרך כלל בציסטה הנוצרת מסתימה זמנית בצינור בלוטת רוק זעירה שברירית הפה. לפעמים צריך לנקז את הציסטה. בקשי מרופא המשפחה לתת לך הפנייה דחופה לאא"ג באיזור מגורייך כך שתתקבלי מחר או בשבוע הבא ... זה לא היסטרי למיון בדרך כלל כי לרוב לא מזדהם ולכן גם לא כואב, אבל גם לא כדאי לחכות חודש עד שיגמרו החגים.... בברכה ושנה טובה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון