לחץ באוזן שמאל

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

26/09/2011 | 19:45 | מאת: אור

אני בגיל 16 וחצי ולפני כחודש הייתי בחופשה בקפריסין ובחופשה כל היום הייתי בים - בריכה ... וצללתי יחסית הרבה..במשך החופשה הרגשתי כאבים באוזן והרגשה של לחץ-אוזן סתומה וחשבנו שזאת דלקת אך לא היה ביכולתנו איך לטפל בזה ואחרי כמה ימים הכאב עבר והלחץ ירד... הייתי אצל רופא א.א.ג והוא אמר שהאוזן שלי נקייה ואין דלקת. אבל הוא שלח אותי לבדיקת שמיעה מקיפה ולבדיקת טימפונומטריה. רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה ? ומה זה אומר שהוא שלח אותי לבדיקות ... האם יש בעיה באוזן ? האם זה בעיה נפוצה או בעיה שתפגע לי בשמיעה ?

27/09/2011 | 20:13 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב איני יכולה לנחש מה המצב ובוודאי שלא מה הגורם בלי לבדוק, צריך לבצע את הבדיקות ולחזור לרופא אא"ג. בברכה ושנה טובה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון