לרנגיטיס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

25/09/2011 | 00:31 | מאת: מיה

שלום, אני בת 34 ומדי שנה בחודשים אוג' ספט' אני נתקפת בלרנגיטיס (סטרידור). זה תמיד מתחיל בכאבי גרון, אוזניים וכמובן העלמות הקול באופן כמעט מלא. שיעול,ליחה נזלת ועוד אי אלו "פנינים". איכשהו יוצא שאני מגיעה לרופא תמיד ביום ה 3 של המחלה. הטיפול מסתכם במתן מוקולית ואם יש חום אז אדוויל או משהו כזה.. שאלתי היא: האם ניתן למנוע זאת? האם קיימות תרופות מנע? טבעי? קונבנציונאלי? ובכלל, האם מדובר באלרגיה או הידבקות ויראלית? תודה.

25/09/2011 | 00:37 | מאת: מיה

אה, ועוד שאלה קטנה: מה היא תרופת ה "טלפסט 180"?

27/09/2011 | 20:07 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב גשי לבדיקות אלרגיה כי באמת יתכן קשר לאלרגיה כלשהי. טלפסט היא תרופה לאלרגיה. בברכה ושנה טובה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון