שיעול

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

25/09/2011 | 10:15 | מאת: אבי בן 24

שלום רב אני בן 24 סובל משיעול כמעט 8 חודשים רצופים זה התחיל עכשיו עד חודש אפריל מאי אני מטופל בקודאין +כל מיני סירופים שמקבל מקופת חולים .שום דבר לא עוזר איזה טיפול מומלץ לקבל [כדי לא לסבול ]שיעול חונק אודה לתשובתך

26/09/2011 | 17:34 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב כדי לדעת מה הגורם ומה צריך לעשות אתה צריך במינימום בדיקה של רופא אא"ג ושל רופא ריאות כולל תפקודי ריאות. בברכה ושנה טובה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון