האם לריפלוקס אין טיפול שמפסיק את התופעה לגמרי?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

26/09/2011 | 07:46 | מאת: ריפלוקס.

או שזו תופעה שצריך ללמוד לחיות איתה ע"י שינוי אורך החיים והאוכל?

26/09/2011 | 17:30 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב יש טיפול כמו שיש טיפול לסכרת ויתר לחץ דם. כשמטפלים המחלה בשליטה. צריך גם לשמור על אכילה נכונה, גם לשקול צורך בטיפול תרופתי ואיזה, גם להיות במעקב אא"ג וגם אצל רופא גסטרו, ובמקרים קשים במיוחד צריך טיפול ניתוחי. בברכה ושנה טובה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון