בלוטת לימפה נפוחה ואוזן סתומה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

24/09/2011 | 19:51 | מאת: קרן

שלום ד?ר, שבוע שעבר נבדקתי אצל רופא אא?ג בגלל כאב באוזן ימין, הוא אמר שבלוטת הלימפה בלסת נפוחה ושזה יעבור לבד . טסתי ביום שלישי ונסתמה לי אוזן ימין ובנוסף התקררתי, מה עליי לעשות כדי לפתוח את האוזן ?? ודבר נוסף, עליי לטוס שוב ביום שני האם זו בעיה?? תודה רבה מראש...

26/09/2011 | 17:28 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב ההתקררות גרמה כנראה לסתימת אוזן בטיסה. איני יכולה לנבא מה יהיה בטיסה הבאה... אם יש כאבים כדאי שרופא יבדוק כי אולי צריך טיפול. בברכה ושנה טובה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון