חיידקים אנארוביים בשקדים-שגורמים לריח מהפה.

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

23/09/2011 | 14:45 | מאת: איציק

שלום, הרופא המליץ לי לקחת למשך חודש מטרוגיל- 3 כדורים ביום ואכן הריח מהפה עבר לי אבל לאחר כמה חודשים חזר שוב. האם אפשר לקחת מטרוגיל - כדור אחד ליום או מהו המינון המומלץ על מנת למנוע את ההתפתחות של החיידקים האנארוביים בשקדים שגורמים לריח הרע מהפה. תודה מראש איציק.

26/09/2011 | 17:20 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב כדאי לגשת לאא"ג ולנקות את השקדים פיזית.... או לגרגר מי שטיפת פה חזקים או אלכוהול נקי כמו וודקה או וויסקי.... להישאר חודשים על מטרוג'יל יכול להזיק לדרכי עיכול. בברכה ושנה טובה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון