שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

25/09/2011 | 12:08 | מאת: א'

לפני כחודש עברתי ניתוח לסגירת קרע בעור התוף.. הרופא המליץ על 6 שבועות מנוחה מיום הניתוח. הייתי מעוניין לדעת מדוע אסור לעשות פעילות גופנית בתקופה זו והאם יש אפשרות לקצר את תקופת המתנה זו? תודה רבה.

26/09/2011 | 17:37 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב עליית לחץ באוזן תיכונה (דבר שקורה לפעמים במאמץ) יכולה להביא לקריעה מחדש של עור התוף המושתל. חבל. תרגיע ותנוח. בברכה ושנה טובה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון