סנוזיטיס ואיבוד חוש ריח

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

25/09/2011 | 10:15 | מאת: אסי

שלום רב,אני סובל מס' שנים מסנוזיטיס וגידול חוזר של פוליפים עברתי 2 נתוחים בעבר. השבוע קחתי זריקה אסטרואידים+ אנטביטיקה+ תרסיס וחזר לי חוש הריח (מדהים לחיות עם חוש ריח) ברצונילדעת אם קיים כיום ניתוח או טיפול פשוט יותר מאשר ניתוח להורדת פוליפים והחזרת חוש ריח באופן קבע (לצטם שבוע בד"רכ אני לא מריח יותר) תודה !!

26/09/2011 | 17:34 | מאת: ד"ר טליה מרק

יתכן שאתה אלרגי ואם אכן כך, ותקבל חיסונים = יש סיכוי שתהיה נורמלי בלי פוליפים ... :) בברכה ושנה טובה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון