התקפי שיעול ממושכים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

24/09/2011 | 18:57 | מאת: נעמי

הנני בת 59 ומזה כחדשיים וחצי סובלת מהתקפי שיעול קשים.טופלתי במוקסיפן,רקוד, זינת ,רוליד -ולאחרונה ניתןלי משאף (סרטייד דיסקוס).שום דבר לא עוזר ואני כבר מיואשת.עברתי צילום ריאות,מערות הפנים,משטח גרון -הכל יצא תקין..יש ימים בהם נראה שזה מסתדר,אולם לאחר מכן הכל מתהפך ומופיעים התקפי שיעול קשים.עלי לציין שבלילה בד'כ אין לי התקפים במהלך השינה..מה לעשות??

26/09/2011 | 17:29 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב האם את מקבלת תרופות ליתר לחץ דם ? איזה? האם עברת בדיקת תפקודי ריאות אצל רופא ריאות ? בברכה ושנה טובה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון