בדיקת מיתרי הקול - לרינקס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

24/09/2011 | 18:56 | מאת: דנה

שלום , אני מורה וסובלת מצרידות מתמשכת לאחר בדיקה אצל רופא אף אוזן גרון שלא הצליח לראות את כל מיתרי הקול הופנתי לבדיקה עם סיב אופטי דרך האף, ברצוני לדעת האם זה עם הרדמה חלקית? עד כמה זה כואב? מה משך זמן הבדיקה? האם הצינור עבה כמו צינור הזונדה או פחות? תודה על תשובתך

26/09/2011 | 17:26 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב 1. לא נעים אבל לא נורא 2. בדיקה קצרה של דקות ספורות 3. צר ודקיק בערך כמו החוט שמחבר את העכבר למחשב.... בברכה ושנה טובה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון