בלוטות לימפה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

24/09/2011 | 14:23 | מאת: שלומי

שלום, רציתי לקבל את דעתך על עניין שמטריד אותי מזה חודשיים, לפני חודשיים חליתי בשפעת קלה והבראתי ממנה ללא שימוש באנטיביוטיקה, לאחר שחלפה במחלה נשאר לי כאב גרון שליווה אותי חודשיים ולאט לאט עבר לו אולם במשך החודשיים הללו מאוד הציק לי הייתי אצל אף אוזן גרון פעמיים, בפעם הראשונה הוא אבחן דלקת שקדים ונתן לי לגרגר מי חמצן ובעם השנייה אמר לי לשתות תה קומומיל, הדבר עזר מעט אבל הכאבים נשארו והרגשתי את השקדים שלי ובלוטות הרוק נפוחות ועדיין מידי פעם אני מרגיש אותם כמו כן נוסף לי כאב בבית השחי, לכן ערכתי בדיקות דם הכל נמצא תקין למעט שלוש בדיקות שהרופא אמר לי שלמרות שהם לא בנורמה הכל בסדר הבדיקות שהיו לא בנורמה הם: RBC 4.57 HCT 4.51 MCHC 32.9 אני חייב לציין שחוץ מזה שבלטות הלימפה שלי מציקות לי איני חש באף תסמינים אחרים, האם את חושבת שעלי לפנות לבדיקות נוספות? שהאם הזמן הארוך שאני חש בכאבים מצביע על מחלה כלשהי? תודה.

26/09/2011 | 17:31 | מאת: ד"ר טליה מרק

ובוודאי שלא מדאיגות. די במה שכבר נבדק, ואם אתה לא שקט חזור לאא"ג.

מנהל פורום אף אוזן גרון