הזרקה לאוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

24/09/2011 | 08:04 | מאת: הני

ד"ר שלום . אני בת 50 וסובלת לאחרונה מירידת שמיעה באוזן אחת . עברתי מספר הזרקות לאוזן של "DEXACORT " וזה עזר למספר שבועות ואח"כ לחודשיים . אני מבקשת לדעת כמה הזרקות כאלה מותר לתת ובאיזה הפרשי זמן . האם לחומר המוזרק יש תופעות לוואי . תודה הני

26/09/2011 | 17:24 | מאת: ד"ר טליה מרק

האם שוב השמיעה צונחת ? אם כן חשוב להיות בקשר עם מרפאה אוטונוירולוגית ולבדוק את הסיבה לכך. ואפשר לחזור על הטיפול, תופעות הלוואי הן לרוב מקומיות כמו אי נוחות, ולעיתים סחרחורת. בברכה ושנה טובה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון