פרוטיטיס סיאלודניטיס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

24/09/2011 | 00:49 | מאת: סימה

שלום ד"ר בני בן שנתיים ושבעה חודשים חזרמהגן עם חום 39 ובשעות הערבהבחנתי בצד ימין בבלוטה נפוחה ככדור ,ניגשנו לביקור רופא והוא חושבשזה מחלת נשיקה פרוטיטיס סיאלואדניטס הוא נתן מוקסיפן אבל אני פוחדת שלא יתנפח עוד ומתי זה עובר ואיך מוקסיפן אמו להשפיע על מחלה ויראלית אשמח לתשובה מהירה אמא מודאגת תודה

26/09/2011 | 17:23 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב מדובר בשתי אבחנות שונות וצריך לשאול אותו למה הוא התכוון. בכל מקרה האנטיביוטיקה היא לחשד לדלקת בבלוטת הרוק. בברכה ושנה טובה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון