שחייה בבריכה .

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

23/09/2011 | 19:10 | מאת: אבי אזולאי

שלום וברכה ד"ר טליה מרק .אני שחיין חובב וצוללן .בן 39 ומזה שנים סבלתי באוזן שמאל דלקות שונות וטיפול באוגמנטין .אוזן ימין תמיד הייתה תקינה ואוזן ורק אוזן שמאל בזמן שחייה בבריכה מתפתחת דלקת ובשחייה בים כלום .רכשתי אטם סיליקון שמובנה לצורה של האוזן וזה לא הכי טוב .כעת התחלתי להשתמש בהוראת רופא בנוזל -70% של אלכוהול לאחר השחייה ונראה שזה עוזר והורג את כל החיידקים . האם לא יכולה להיות לי פגיעה בעור התוף כתוצאה מהנוזל ? והאם יש לך עוד טיפול שאת ממליצה ? תודה רבה .

26/09/2011 | 17:21 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אכזרי מידי לטעמי... אבל אם עובד, עובד :) נזק בכל מקרה אינו צפוי כל עוד עור התוף שלם. בברכה ושנה טובה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון