שיעול טורדני לאחר כל הצטננות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

23/09/2011 | 00:06 | מאת: איש

שלום, סובל משיעול טורדני הנמשך ימים רבים לאחר כל הצטננות (מזה שנים רבות).לרב שתיה חמה ודבש מרגיעה את התופעה לזמן קצר. במהלך השנים ניסיתי טיפות פילקה, טננבלוט... גם הם הרגיעו לתקופה קצרה. אודה להמלצתך לטפול בתופעה. כללית, אני בן 63, בריא ומתאמן באופן מתון וקבוע. סובל מאלרגיה בתקופת האביב, שהייה עם כלבים במבנה. מטפל בעזרת לורטדין 10mg. בולע כל יום אנלדקס 10mg לשמירה על לחץ דם תקין. בתודה מראש

26/09/2011 | 17:19 | מאת: ד"ר טליה מרק

יתכן שהשיעול קשור לסוג זה של כדורים. התיעץ עם הרופא המטפל או עם אא"ג. בברכה ושנה טובה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון