ניתוח אף חוזר לישור סטיה במחיצה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

22/09/2011 | 08:53 | מאת: אפוני ****

שלום אני סובל כיום מדנ"ש ונדרש לסיפאפ בלחץ 5 . במעבדה ישנתי ביעילות של 48% שכללה 7% שנת חלום ו17% שינה עמוקה. נחירות חזקות. 72 הפסקות נשימה באורך ממוצע של 23 שניות מסוג חסימתי בצפיפות של 19 בשעה הן לוו בירידת חמצן מ80% עד 97% בסך הכל שהיתי 16 דקות ברווי חמצן נמוך מ90% . בעבר סבלתי יותר כלומר מדרגת חומרה גבוהה יותר עשיתי ניתוח אף לתיקון סטיה במחיצה, לדעתי לאחר הניתוח לא סבלתי מדנ"ש כלל אולם סופו של דבר המחיצה לא התקבעה באופן מוחלט ישר ועדיין קיימת סטיה האם ניתן לעשות ניתוח חוזר לתיקון סטייה או שזה מסוכן והאף יכול ליפול ? תודה

22/09/2011 | 18:31 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב 1. אני מקווה שהתוצאות הלא טובות היו בלי ה CPAP, ושעם המכשיר אין דום נשימה !!! 2. אין לי מושג מה מצב האף ואיני יכולה לנחש בלי לבדוק אישית... מה גם שסטיה קלה לא מחייבת טיפול.... בברכה ושנה טובה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון