ירידה בשמיעה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

22/09/2011 | 12:52 | מאת: לוי מיה

בני בן 7 תמיד סבל מבעיות אוזניים הוא עבר בשלושת חייו הראשונים 7 ניתוחים באוזניים 1 כפתורים והשאר מסטואידקטומי (בשניהם) כרגע הוא עבר בדיקת אוזניים ומסרו לנו כי בשני האוזניים יש לו ירידה של 20% מה עלינו לעשות האם הוא צריך מכשירי שמיעה או שאולי יש בעיה מבפנים חשוב לציין כי בשני האוזניים אין לו עור תוף אודה באם תענו לי בהקדם תודה רבה מיה

22/09/2011 | 18:28 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב נשמע כמו ירידה קלה מידי לתיאור שאת נתת מבחינת ניתוחים, שלא דורשת טיפול אלא מעקב, אבל אני לא יכולה לדעת מה המצב באמת בלי לבדוק אותו ולראות את בדיקות השמיעה. לכן כדאי שתתיעצי עם בית החולים שבו הוא מטופל. בברכה ושנה טובה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון