דלקת גרון ורפאפן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

22/09/2011 | 10:57 | מאת: שירל

שלום, אני בת 24, ביום שלישי הייתי אצל הרופא עקב חולש בגוף, חום עולה ויורד, כאבי גרון ותפליטים, הרופא נתן לי אנטיביוטיקה פראפן 500 2 כדורים פעמיים ביום. התחלתי לקחת את הכדורים בערב. למחרת התפשטו לי הפצעים גם בלשון ובפה (מעבר לשקדים) הגרון כל כך כואב לי שאני לא מסוגלת לדבר. ועד עכשיו תחושת החולשה לא עברה לי. האם לוקח זמן לאנטיביוטיקה להשפיע או שמשהו לא בסדר? אציין גם כי יוצאת לי שן בינה והחניכיים נפוחים לי באזור.

22/09/2011 | 18:26 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב לרוב יש השפעה חיובית אחרי יומיים שלושה של התרופה. אם מחר עדיין אין שום שיפור גשי לרופא לשקול החלפת טיפול. בברכה ושנה טובה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון