תחושה של משהו נתקע בגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

21/09/2011 | 12:42 | מאת: יוני

שלום לפני כשבוע עשיתי אימון כושר ישר לאחר ארוחה, ובמהלך האימון עלה לי קצת האוכל לגרון ובלעתי אותו חזרה. מאז יש לי תחושה של משהו תקוע בגרון למרות שברור לי שלא - כי זו תחושה עמומה ולא חדה, והתחושה לא מתחזקת כשאני אוכל או שותה. בנוסף, כשאני שותה משהו ממש קר אני לא מרגיש שזה משפיע על האזור. התחושה היא שהגרוגרת (חלק כלשהו בפנים) - כאילו התנפח וקצת מפריע לקנה עצמו. אגב - זה לא מפריע בכלל נשימה האם כדאי לי ללכת לרופא - או להניח שזה יעבור ולתת לזה שבוע שבועיים נוספים?

22/09/2011 | 18:21 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב גש לבדיקת מיתרי הקול, יתכן שיש לך רקע של רפלוקס שמשפיע על הגירוי ותחושת ה"נפוח" בגרון. בברכה ושנה טובה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון