שורף לי בגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

21/09/2011 | 12:32 | מאת: אילן

שלום, אני סובל תקופה מאד ארוכה ( 15 שנה בערך ) מידי כמה שבועות מכאבים בגרון, זה לא כמו כאבי אנגינה אלא הגרון פשוט שורף! זה מתחיל בנחיר אחד באף שמתחיל לשרוף עם נזלת מיימית ולאחר יממה בערך זה יורד לגרון לאותו צד של הנחיר ולאחר מכן עובר גם לצד השני. לאחר יום זה שורף וכואב יותר והלחה בגרון הופכת צמיגית וקשה לבליעה, הבלוטות מתחת הגרון כואבות עם תחושה גוף כללית של שפעת. לאחר כמה ימים זה עובר חלה הקלה והכל עובר אט אט. היו פעמים שממש עלה לי חום וזה ירד לחזה וממש התקררתי נפלתי למשכב וכייחתי כמה ימים אחרי. הייתי אצל כמה רופאים, אף טיפול לא עזר כי אף אחד לא לקח אותי ברצינות, אם אין נקודות לבנות אז זה וירוס וזה יעבור, אבל זה קורה לי כל שבועיים, כל חודש, מה אני אמור לעשות לכן הפסקתי ללכת ואני סובל בשקט. אם יש מישהו שחוץ מהתעודה על הקיר הוא משמש גם כרופא אשמח לשמוע ממנו - מצטער על המרירות אבל אני כבר עייף !!!!

22/09/2011 | 18:23 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב צריבה שכזו עם נזלת באמת יכולה להיות ממחלה ויראלית אבל זה מוגזם כל כמה שבועות. צריבה בגרון יכולה להיות קשורה לצרבת, אבל אני מניחה שכבר בדקו לך את מיתרי הקול אצל אא"ג כמה פעמים... יתכן שצריך להתיעץ עם מומחה ברפואה פנימית / מחלות זיהומיות אם הכל תקין אצל אא"ג. בברכה ושנה טובה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון