חוסר בחוש ריח

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

20/09/2011 | 23:41 | מאת: אלדד

ד"ר מרק שלום, עברתי בעבר שני ניתוחים באף אחד ישור מחיצה וקריתת קונכיה, זאת משום שהייתה לי בעיה של נשימה דרך האף וכמה שנים מאוחר יותר עברתי ניתוח של כריתת פוליפים באף. כבר בזמן הניתוח הראשון לא היה לי חוש ריח לאחר שקיבלתי מרשמים לספרי וכדורים שונים החלטתי לעשות ניתוח של כריתת פוליפים אך גם ניתוח זה לא הועיל, יש לציין שחוש הריח חוזר לי אך זה קורה לעיתים נדירות וגם לזמן קצר ביותר, אשמח לדעת אם יש משהו שניתן לעשות כדי להחזיר את חוש הריח, תודה, אלדד

22/09/2011 | 18:18 | מאת: ד"ר טליה מרק

אם יש לעיתים חוש ריח אפשר לפעמים לעזור עם טיפול תרופתי / תרסיסים.

מנהל פורום אף אוזן גרון