הפרשה שקופה מהאוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

20/09/2011 | 21:18 | מאת: איריס

שלום, אמי עברה תאונת דרכים לפני כשנתיים. לפני כשנה התחילה אוזן שמאל להפריש הפרשה שקופה. ההפרשה מופיעה כפעם בחודש למשך 3 ימים בערך. בימים של ההפרשה אמי חשה סחרחורות, לחץ וכאבי ראש, כאבים בצוואר, כאבים בכתף יד ימין, נמלול בשתי אצבעות ביד ימין, כל רגל שמאל כואבת ועין ימין נמשכת פנימה (זו התחושה שהיא מתארת). אמי פנתה לרופאים, נתנו לה תרופות שונות, ללא הועיל. בנוסף, הפנו אותה לבדיקה במרפאת פה ולסת, ולא נמצא קשר להפרשה מהאוזן. בנוסף, נשלחה לטיפול במרפאת סחרחורת, ללא הועיל. אמי אף עברה בדיקת CT ובדיקת MRI של המוח והאוזן, הבדיקות נמצאו תקינות פרט לרושם של גרנולציה קטנה ע"ש פקיוני בסינוס הרוחבי השמאלי. קראתי כי ישנה תופעה של הפרשת נוזל השדרה דרך האוזן, הפרשה שקופה, שיכולה להיגרם כתוצאה מפגיעת ראש. האם לדעתך זה יכול להיות המקרה? ואם כן, כיצד בודקים זאת?

20/09/2011 | 21:22 | מאת: איריס

נ.ב בבדיקת שמיעה התגלתה אי סימטריה לרעת אוזן שמאל, האוזן המפרישה. תודה מראש, איריס

20/09/2011 | 21:27 | מאת: איריס

נ.ב.נ בנוסף, קיים טנטון קבוע באוזניים וכאבים קבועים בצוואר. שוב תודה, איריס

מנהל פורום אף אוזן גרון