אוזניים סתומות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

09/10/2010 | 07:06 | מאת: moshe

מזה חודשיים וחצי יש לי לחץ באוזניים ,ביצעתי בדיקת שמיעה ולחץ ללא ממצאים, הופנתי לבדיקת ABR וטרם ביצעתי את הבדיקה הנ"ל . (הבדיקה רק בחודש 11-2010) הדבר מטריד מאד מה שמוזר בשעות העבודה בין 7 בבוקר עד 16:00 אני סובל ,שאני בבית ונח לי אחרי כשעה זה עובר ונעלם, יש לציין שעברתי בחודש יולי ניתוח לקיצור קיבה (שרוול) הכל תקין וירדתי במשקל כ-25 קילו, עברתי את הניתוח בגלל סכרת ולחץ דם ...ועכשיו אני מאוזן אפילו מינוני התרופות ירדו, המטרד הזה גורם לי לחוסר תיאבון,מרגיז .ואיכות החיים נפגמת, אבקש את נסיונכם !!!!!! ומה זה יכול להיות ? האם קשור בהרדמה או בירידה מהירה במשקל , או כל דבר שלא חשבתי עליו !!! הגיל שלי 51 בברכה

10/10/2010 | 16:44 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב כשיורדים במהירות במשקל אפשר להרגיש באופן שונה את לחצי האויר באוזניים משום שיש ירידה גם ברקמת שומן שהיתה בקיר האחורי של חללי האף ובאיזור חצוצרת האוזן. לכן האוזן מתאווררת אחרת, ומי שמודע לכך ומנסה לבדוק כל היום איך הוא מרגיש יכול לסבול.... אם השמיעה תקינה והטימפנומטריה תקינה אין מה לדאוג אלא לתת לגוף לעשות את שלו ולהתאזן לפי המצב הרפואי החדש. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

10/10/2010 | 16:58 | מאת: moshe

ענית לי על מה שאחרים לא הצליחו אכן חשבתי על זה .... אבל אין כמו ממוחה שעונה !! נמתין לבדיקות ה- ABR. ותודה שהקדשת מזמנך בברכה moshe

10/10/2010 | 16:58 | מאת: moshe

ענית לי על מה שאחרים לא הצליחו אכן חשבתי על זה .... אבל אין כמו ממוחה שעונה !! נמתין לבדיקות ה- ABR. ותודה שהקדשת מזמנך בברכה moshe

מנהל פורום אף אוזן גרון