טראגוס,

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

18/12/2009 | 00:26 | מאת: אוריאל

אני רוצה לעשות טראגוס, הבנתי שזה עגיל די מסוכן ומסובך יחסית ולכן רציתי לדעת מה בעצם הסיכונים בעגיל? ואיך מטפלים בזה?

18/12/2009 | 19:54 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב איזור עם סחוס נוטה להזדהם בזיהומים קשים ולכן זו סיבה אחת טובה לא לעשות שם פירסינג. כמו כן האיזור קרוב לעצב הפנים וזיהום יכול לפגוע בעצב ולגרום לשיתוק בפנים. כדאי לוותר על הרעיון ולחפש משהו יותר טוב לעשות. בברכה,וחג שמח ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) ובהיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, טלפון 1-700-50-60-52

15/09/2010 | 22:19 | מאת: אני

מנהל פורום אף אוזן גרון