דחיקה של קנה הנשימה מבלוטת המגן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

02/06/2009 | 19:23 | מאת: יפה

שלום רב! עשיתי c.tשל הצואר ממצאים בלוטת התריס מוגדלת באונה שמלית ברוחב עד 30 מ'מ בלתי הומגנית האונה הימנית ברוחב עד 21 מ'מ שתי אונות בלתי הומוגניות קיים לחץ על הקנה משמאל ודחיקה לימין ללא הצרות גויטר משמאל הגורם לדחיקה של הקנה לימין אין מעורבות רטרוסטרנלית איסימטריה באזור הוולקולה מימין באזור ההיפופריניקס. בבקשה אם אפשר לקבל פרוש למה שיש לי.ב. דם של הבלוטה היא מתפקדת בסדרקופסית הגרון החלל הסובגלוטי וקנה נשימה תקינים בלוטות הפרוטיס ותת לסטי תקינות כלי דם גדולים תקינים מרקם גרמי בגדר תקין

02/06/2009 | 19:40 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב צריך לבדוק אותך ולראות מה טיב תלונותייך ועד כמה יש דחיקה, כי לפעמים אין משמעות רצינית לתשובה שכזו ולפעמים יש סיבה להוציא את הבלוטה לפחות בחלקה השמאלי. בברכה, ד"ר טלי מרק, מומחית ברפואת אא"ג, יועצת רפואית, אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס. 1-700-50-60-52

מנהל פורום אף אוזן גרון