האם יש קשר בין נוזלים באוזנים לחוסר שיווי משקל?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

16/01/2009 | 10:43 | מאת: מיה

בני בן שנה ו-8 עדין אינו הולך באופן עצמאי, לבד!! הוא הולך רק כשנותנים לו יד או שהוא אוחז במשהו. הייתי אצל הרופא לפני כמה ימים , בעקבות נוזלת ושיעול והיא בדקה לו תאוזנים וראתה שיש לו נוזלים . האם יש קשר בין זה שיש לו נוזלים באוזנים לזה שהוא עדין לא הולך לבד- בגלל חוסר שיווי משקל??? תודה מראש מיה

16/01/2009 | 21:25 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב זה לא שכיח אבל אפשרי כדאי לקחת אותו להערכה של שווי משקל דרך ריפוי בעיסוק או פיזיוטרפיה. בברכה ושבת שלום ד"ר טלי מרק, מומחית ברפואת אא"ג, יועצת רפואית, אופקים איכות השמיעה, טלפון לקביעת תורים 1-700-50-60-52

מנהל פורום אף אוזן גרון