ליחה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

09/07/2001 | 09:59 | מאת: לאה

שנים אני סובלת מנזלת.טופלתי בתרסיסים שונים כמו נוסיקורת. בדיקת אלרגיה לא הניבה תוצאות.בשלב מסוים התחלתי להשתעל ללא הפקה. רופא א.א.ג טיפל בי ב"סירן" השיעול חלף. היום אני לא משתמשת בתרופות כלל. כל בוקר אני מתעוררת בגלל ליחה בגרון ונזלת.אחרי כשעה הכל נפסק. שאלתי האם לקחת את ה"סירן" או תרופה אחרת נגד הליחה.הליחה לבנה שקופה וצמיגית. נ.ב במיקרה טופלתי באנטיביותיקה בטיפול שינים במשך כ20יום בתקופה הזו לא סבלתי מליחה כלל.

09/07/2001 | 13:46 | מאת: ד"ר ארז בנדט

הסירן עושה את הליחה פחות צמיגית - לא מפסיק אותה. ייתכן שאת סובלת מדרגה קלה של סינוסיטיס כרונית. פני להבדק ע"י מומחה אאג וייתכן שיהיה צרך לבצע גם CT של סינוסים.

מנהל פורום אף אוזן גרון