פטריית השמרים-קנדידה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

06/07/2001 | 15:16 | מאת: אריק

היכן אוכל לקרוא חומר בעברית על פטריית השמרים- קנדידה

06/07/2001 | 18:10 | מאת: ד"ר ארז בנדט

אנציקלופדיה לבריאות המשפחה, ספרון על קנדידה שמוכרים בחנויות טבע, אתר של www.solgar.co.il

28/01/2007 | 17:21 | מאת: ל

אני סובלת זמן רב מפטריות חוזרות ונשנות בנרתיק כעת אני מטופלת בדלאצין 2%וגם עושה דיאטה הכוללת ויתור על סוכרים ושמרים ואצידופולוס פעם ביום של GNC .קראתי ספרות מקצועית בנושא וישנם מספר דרכי טיפול המבלבלים אותי האם תוכל להמליץ לי היכן אוכל לאבחן את הבעייה ?האם הקניקולוג יוכל לתת טיפול מעמיק יותר לי ולבן זוגי עלמנת שהבעיה תיפתר? האם יש לך טיפים לטיפול בנושא ??אשמח לתשובתך

מנהל פורום אף אוזן גרון