הצטננויות.

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

05/07/2001 | 02:06 | מאת: אלעד

כמעט כל יום אני סובל מכך שיש לי הצטנות ואני מקנח את האף. עכשיו מה שיוצא מהאף זה בעצם סמארק לבן ולא ירוק.(מצטער יש לי אוצר מילים לא גבוהה במיוחד)וזה נמשך בערך כל היום ולעשות הערב נפסק. הלכתי לרופאת המשפחה שלי והיא נתנה לי מקסיפין אבל יש לי פחד מתרופות ולא לקחתי את זה. ניסתי לשים אטריוין ודומיו אך לצערי זה לא עזר. מקווה לתשובה מהירה. יש לציין שאני בן 17.

05/07/2001 | 07:12 | מאת: ד"ר ארז בנדט

לא ציינת במשך כמה זמן התופעה. באם מלווה גם בתחושת גרד/עקצוצים באף והתעטשויות מרובות - ייתכן נזלת אלרגית. בכל מקרה - שמוש באוטריבין לא מומלץ מעבר ל4-5 ימים (אפשר "להתמכר"). פנה לבדיקת רופא אאג.

05/07/2001 | 22:18 | מאת: אלעד

המצב הזה נגרם כ 3 עד 4 חודשים. אין לי עקצוצים באף. רק מה שכן לפעמים יש לי כאבים בראש עקב ההתעטשויות. לפעמים כאשר אני מתקלח במקלחת חמה מאוד אז זה נעלם אבל זה קורה לעיתים רחוקות.

מנהל פורום אף אוזן גרון