כריתת בלוטת פאראתירואיד בטכניקה ממוקדת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

02/07/2001 | 00:20 | מאת: אורנה

בבית החולים תל השומר מבוצע ניתוח חדשני של כריתת בלוטת הפאראתירואיד בשיטה ממוקדת דהיינו, באמצעות טכניקה זעיר פולשנית שמחליף את הניתוח הפתוח לכל רוחב הצוואר. האם יש מישהו שיש לו אינפורמציה אישית בנושא?

03/07/2001 | 00:01 | מאת: ד"ר ארז בנדט

כנראה שאת מתכוונת לשיטה האנדוסקופית. מבוצעת ע"י ד"ר קוריאנסקי (כירורג).

03/07/2001 | 00:18 | מאת: אורנה

לא, ד"ר משה שבתאי (כירורג) בשיתוף המחלקה לרפואה גרעינית, האם מישהו מאנשי הפורום עבר ניתוח מהסוג הזה בשיטה הזו שאפשר לקבל באמצעותו אינפורמציה? האם לך ד"ר בנדט יש מידע בזכות השיטה?

מנהל פורום אף אוזן גרון