חולה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

27/06/2001 | 03:01 | מאת: הילה

ארז לילה טוב יש לי תינוקת בת 9 חודשיים כבר ארבעה ימים שהיא משתעלת שיעול עם ליחה בהירה והיא מאד מנוזלת ומתעטשת החום שלה 37.5 קיבלתי עבור השיעול silomat linctus da וכמו כן גם dimetapp שזוהי תרופה מקומית להתקררות הבעיה שאין שינוי במצב הקטנה ואני פשוט לא ישנה בגלל השיעול שלה שנראה כאילו היא נחנקת בכל רגע ומתעטשת בלי הפסקה והיא לא מצליחה להרדם מה מעלי לעשות {אני מתגוררת בדרום אפריקה}. תודה מראש הילה

27/06/2001 | 10:00 | מאת: ד"ר ארז בנדט

מכשיר אדים בחדר של התינוקת. אגב - לא מכיר את התרופות שציינת. אם יש רושם לסטרידור = שיעול נבחני, קוצר נשימה ורעש בעת שאיפת האויר - יש מקום שרופא הילדים ישקול טיפול קצר בסטרואיד כגון BETNESOL (שמו בארץ).

מנהל פורום אף אוזן גרון