סינוזיטיס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

27/06/2001 | 00:01 | מאת: רינת

אני כבר סובלת זמן מאוד ממושך מסינוזיטיס ועל טיפול אנטיביוטי לא שמעתי אבל על הניתוח כן שמעתי ודחיתי אותו כי אמרו לי שזה לא יעזור לי לטווח הארוך ושזו בעיה שעלולה לחזור שוב אז ויתרתי פניתי לרפואה משלימה ושם קיבלתי פתרונות אך עדיין זה חוזר חלילה ,מפריע בחיי היום יום מה אתה מייעץ לי ומה דעתך באמת על פתרון של הניתוח?

27/06/2001 | 09:51 | מאת: ד"ר ארז בנדט

אינני מבין למה כוותך על טיפול אנטיביוטי לא שמעת. לגבי הניתוח - בתלות בממצאים הסיכוי לעזור או לפתור לחלוטין את הבעיה.

מנהל פורום אף אוזן גרון