כאבי גרון -ללא סיבה ידועה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

26/06/2001 | 20:13 | מאת: מיטל

שלום, לפני כשישה שבועות סבלתי מדלקת גרון. טופלתי באנטיביוטיקה למשך חמישה ימים והדלקת עברה. חמישה ימים לאחר סיום הטיפול סבלתי שוב מכאבי גרון- הפעם אובחנה אדמומיות ולא דלקת. הופנתי לרופא א.א.ג. שבדק אותי יסודית ואמר "הכל תקין מאד, אין לך שום-דבר". שמחתי שהכל תקין אבל שאלתי מה עם הכאבים? הרופא אמר לי ללמוד לחיות איתם והתעקש שאין לי דבר. מאז, כבר כשלושה וחצי שבועות ,אני סובלת מכאבי גרון עם נפיחות קלה בקשרי הלימפה. מה היית מציע לעשות? מה זה יכול להיות?

27/06/2001 | 09:39 | מאת: ד"ר ארז בנדט

מציע לבצע משטח גרון כדי לראות האם יש חיידק. כמו כן ניתו לבצע בדיקות דם כלליות ואם הממצאים הקליניים מכוונים לכך: בדיקות דם בשאלה של "מחלת הנשיקה".

מנהל פורום אף אוזן גרון