ניתוח שקדים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

25/06/2001 | 22:19 | מאת: מירב

ערב טוב, שמי מירב ואני בת 28, לפני חודש עברתי ניחות שקדים, מאחר וסבלתי רבות מדלקות בשקדים ובכלל היו שקדים מוגדלים מאוד באופן קבוע כיום לאחר חודש וחצי עדיין יש לי מגבלות וקושי בבליעה, כמו כן תמיד תחושה של "לחה" או דבר מה היושב לי מאחורי ה"לוע". השאלה שלי האם מצב זה רגיל ונורמלי, או שמא שמשהו לא תקין והאם זה יחלוף. האומנם ציפיתי שלאחר הניתוח תחושה זו תחלוף מאחר וסבלתי מבליעה קשה אך לא הדבר. בנוסף לנ"ל ישנה גם איבוד תחושת טעם, והרגשה של יובש קבוע. אודה מראש לתשובתכם. מירב.

27/06/2001 | 09:17 | מאת: ד"ר ארז בנדט

מרבית התלונות תחלופנה. עלולה להשאר הפרעה קלה של תחושת יובש ושינוי בבליעה.

מנהל פורום אף אוזן גרון