מהם הסימנים או התסמינים שיתכן ובלוטת המגן לא עובדת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

21/08/2006 | 18:24 | מאת: תמי

לכל משפחתי מצד אימי יש בעיות עם הבלוטה וכולם עברו ניתוח כזה או אחר כולל אימי. בדיקות דם לפני כשנתיים יצאו תקינות ולמרות זאת יש לי תחושה שמשהו לא בסדרץ האם קושי בבליעת רוק קושי בנשימה, תחושה שהצוואר מצד ימין מוגדל, בעת הרכנת ראש כלפי מטה תחושה של חנק וצורך ליישר את הצוואר יכולות להעיד על בעייה בבלוטה

21/08/2006 | 21:29 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום תמי בצעי בדיקת דם. אם הבלוטה לא מתפקדת רואים את זה מייד בבדיקה.... לגבי כל שאר התלונות גשי לבדיקת רופא אא"ג - כל מה שאת מתארת יכול להיות הגדלה של בלוטה או סתמי וקשור למתח בנושא הבלוטה.... בברכה ד"ר טלי מרק

מנהל פורום אף אוזן גרון