מחלת הנשיקה - טחול

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

28/08/2005 | 16:51 | מאת: ניר

שלום ד"ר טליה.. חזרתי בשאלה נוספת. לאחר שסיימתי את תקופה החריפה של מחלת הנשיקה עשיתי בדיקת ct ויצא לי שהכבד תקין אבל לעומת זאת הטחול מוגדל ואורכו 22 ס"מ. הבנתי שגודל הטחול קשור לגיל ומשקל אז משקלי הוא 65 ואני בן 22 השאלה שלי אם אני יכול לחזור לעבודה עם טחול באורך כזה. אני עובד כברמן וזה כולל הרמה של ארגזים של שתייה וכדומה. ממתין לתשובה תודה רבה. ניר

28/08/2005 | 17:59 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום ניר אתה צריך לשאול רופא פנימאי המטפל במחלות זיהומיות ולא אותי - באמת שטחול אינו בתחום המומחיות שלי ובוודאי לא דינו של הטחול בהרמת משאות. בברכה ד"ר טלי מרק

מנהל פורום אף אוזן גרון