מבקש פירוש לאחר בדיקת מיפוי בלוטת המגן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

28/10/2004 | 20:17 | מאת: סאני

וככה רשמו לי בתוצאה בלוטת המגן: מוגדלת בשתי אונותיה במידה קלה ריכוז החומר: אין לראות אזורים בבלוטה שאינם מרכזים את החומר המוזרק. הדגשה בריכוז באיזור אמצעי אונה ימין של הבלוטה חוסר הומגניות בריכוז אונה שמאל טרפינג: טרפינג של החומר בבלוטה מוגבר דיפוזית יכול להתאים: לגויטר קשרי קצה תחתון של הבלוטה: מעל פתח בית החזה רצויה: קורלציה עם תיפקודי הבלוטה TSH FT4 T3 לקביעת רמת פעילות הבלוטה עד כאן התוצאה אבקש תגובה מרופא תודה

28/10/2004 | 21:46 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב המיפוי מתאים לפעילות יתר של איזורים מסוימים בבלוטה. אם התפקודים תקינים צריך רק מעקב ולא לדאוג. גש לרופא שהפנה אותך לבדיקה והיה רגוע ד"ר טלי מרק

מנהל פורום אף אוזן גרון