שלשולים הנמשכים כבר 20 ימים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

17/08/2016 | 07:34 | מאת: אמא מודאגת

שלום, ביתי בת ה-14 סובל משלשולים משך 20 יום. לאחר בדיקת צואה נתגלה החידק קומפילובקטור והיא קיבלה שלושה ימים אזניל. מאז סיום הטיפול חלפו חמישה ימים ולא ניכר שינוי כלשהו. הילדה סובלת מעיוותים ושלשולים 8 פעמים ביום. היא שותה ויש לה תיאבון. לוקחת כדורים של פרוביוטיקה. לא סובלת מהתייבשות לפי בדיקות שתן. לא נערכו בדיקות דם. המלצת הרופא המטפל- לחכות לתוצאות בדיקת צואה לגילוי פרזיטים ואולי לתת בשבוע הבא פלג'יל או הפנייה לגסטרו. בנוסף לילדה יש אלופציה. איני יודעת אם יש קשר, לאחות הקטנה התגלתה לפני מס' חודשים (לאחר אישפוזים חוזרים ...) דלקת ושט אאזינופילית , דלקת קשה בתרסריון ועדיין אנחנו בבירורים לבדיקת אלרגיות. האם לא כדאי כבר ללכת לבדיקת גסטרו ולהקדים בדיקות? תודה

שלום יש מקום לבירור נוסף אך הייתי מכניס הילדה לכלכלה דלת שארית קיצונית נא לא לצרוך סיבים בכלל למס ימים ונראה ההבדל דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת