שאלות בעקבות הכתבה שלך על קנדידה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

17/06/2016 | 16:13 | מאת: קנדידה

http://www.doctors.co.il/ar/19836/קנדידה+עקשנית:+יש+תקווה 1. האם הטיפול בנרתיק בעזרת חימום ואוזון שאתה ממליץ עליו הוא טיפול מקובל שניתן גם במסגרת קופות החולים, או שרק ברפואה פרטית? 2. באיזה תכשיר מחסלים את הקנדידה במערכת העיכול?

שלום מכשיר החימום שעליו כתוב בכתבה נמצא בשימוש מרפאתי במשך לפחות 10 שנים. המכשיר שימש במשך שנים מחלקות ומרפאות גניקולוגיות במס בתי חולים של הרפואה הציבורית. השימוש בו הופסק עקב צורך בכח אדם רפואי במהלך הפעולה והעדפה של תכשירים תרופתיים עבודה רפואית שהשתמשה במכשיר זה בליווי חוקני אוזון בשימוש בזיהומי נרתיק שבוצעה עיי ד"ר דן קלמן זכתה בפרס של נמכון הישראלי לקולפוסקופיה. אין תכשיר אחיד שבו אני משתמש דר דיין

19/06/2016 | 13:45 | מאת: קנדידה

וגם לא צריך לשלם אלפי שקלים לרפואה פרטית!

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת