בקע בסרעפת

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

01/12/2015 | 03:58 | מאת: חן

שלום ד"ר. אני חן, בת 20. מאז גיל 17 החל להתעורר אצלי שיעול טורדני וכבד, כלל לא מהגרון. תקופה לפני כן, היו לי התקפי חרדה ... לאחר שנטלתי כדורים, הן נעלמו לי, אך השיעול בא במקום והחל להטריד אותי. עם זאת, יש לי קושי יציאה של גזים. בבדיקת נשיפה, התגלה שאין לי חיידק (הליקובקטור, רפלוקס) אבל יש חשד לבקע בסרעפת. בעיית עיכול כלשהי. ייתכן שזה בגלל מבנה גוף, או לחץ נפשי שהיה לי או תזונה לקויה. המיצים עולים לי ממש אל הגרון, ויש לי שיעול מיימי כזה (זה רוק או ליחה ...) בעיקר כשאני שוכבת או אחרי מאכלים כבדים עם שמן. רציתי לשאול שאותך, מה התפריט לאנשים בעלי בקע בקיבה\סרעפת? אסור לי שמן, אני יודעת ... אבל מה עוד? זה מפריע לי לישון בלילה ואני נרדמת רק בשש בבוקר כשהשיעול מפסיק, אחרי שיוצאים לי הגזים ... מה יקל על הבטן שלי? תודה מראש.

שלום אין ספק שניתן לעזור לך. צרי קשר איתנו בהקדם. כמה שתחכי יותר- תגבר החרדה דר דיין

01/12/2015 | 13:44 | מאת: חן

כבר אינן ... נשאר רק הבקע והשיעול הטורדני. תודה ד"ר.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת