חסימת דופמין במוטיליום לעומת תרופות אנטי פסיכוטיות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/10/2015 | 08:55 | מאת: אני

אני נוטלת מוטיליום לבעיה מסויימת במינון 8 ליום למשך כמה חודשים. רציתי לברר - אם במקרה מישהו יידע לענות לזה - עד כמה זה חוסם את פעילות הדופמין - כי למשל ידוע לי שהתרופות אנטי-ספיכוטיות חוסמות בשיעורים גבוהים (כ70%) את הדופמין ולכן עלולות לגרום לתופעות לוואי של רעד וכו' - השאלה האם גם מוטיליום במינון הנ"ל חוסם דופמין בכאלו רמות כמו התרופות האנטי פסיכוטיות?

שלום לא מכיר אף מצב שמחייב לקיחת 8 מוטיליום ליום הפסיקי וזהוא! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת