צהבת שחלפה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

29/07/2015 | 14:14 | מאת: יוסי

שלום דוקטור לאחר חודש ומשהו של צהבת בבדיקות דם מצאו שאין צהבת. נשארתי רק עם העניין של הבדיקה האחרונה של CT ששם יצא שיש בעיה מסויימת בפפילה , ציינתי בפני הרופא שלפני הצהבת שאפתי אוויר מזוהם ללא ספק שמקורו בשתן שהיה בחדר , למרות שהצהבת עברה הרופא עדין רוצה שאני יעשה בדיקה של גסטרו כי עדין לטענתו יש עניין של חסימה חלקית או משהו כזה . אם אין צהבת וסבירות גבוהה שזה נגרם מהמקרה שציינתי למעלה עד כמה זה נחוץ לעשות את הבדיקה של הגסטרו? תודה

שלום יש נוגדנים כנגד הוירוס שגרם לצהבת? דר דיין

04/08/2015 | 10:48 | מאת: יוסי

לא קיבלתי חיסון נגד הצהבת אם זה קשור. אם הדוקטור יכול להתייחס לעוד משהו. שמתי לב לאחר בדיקת ה-CT לרגישות של העור בנגיעה וגם פעמים שלוש מצבים שהעור כמעין שרף למשך זמן מסויים , בנוסף הופיע פעם אחת כמו מעין עיגול אדמדמם שהתעלמתי ממנו אך לאחר מכן הבחנתי בכתם של שיזוף באותה צורה כמו כן עוד פעם או פעמיים של עור אדמדם שמופיע ונעלם לאחר מספר דקות , ביד ימין יש לי עדין משנים כוויה שלא התאחתה כמו שצריך בעקבות אי המשך של מריחת המשחה , איך להתייחס לתופעות האלה? תודה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת