כאבים בפרקים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/05/2015 | 10:36 | מאת: סימה

אני בת 50. לאחרונה אובחנה אצלי דלקת פרקים חריפה. הדקלת אובחנה ע"י בדיקות דם, עד שהגיעו התוצאות החלתי לקבל כדורי אתופן וכשזה לא עזר זריקות ולטרן. הזריקות משחררות את פרקי הידיים והרגלים(שזה האזור הבעייתי) ולאחר מספר שעות חוזרים הכאבים החזקים. שאלתי היא כיצד לטפל בבעיה? לאיזה רופא עלי לפנות? האם רפואה אלטרנטיבית תעזור?

שלום חייבים לנסות ולהפחית עוצמת הדלקת באמצעות תרופות ואז יש מקום רב לשינוי תזונה והעזרות בתחומים מגוונים של רפואה משלימה דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת