הליקובקטר

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

30/03/2015 | 09:52 | מאת: שרון

אני סובל מעוד מצרבות, עשיתי בדיקת נשיפה לחיידק ומצאו שיש לי אותו, התחלתי טיפול של מוקסיפן 3 פעמים ביום, רולדין פעמיים ביום זה ל 10 ימים ואומפרידקס חודש , במהלך החודש שלקחתי את התרופות כבר לא סבלתי מתרבות כלל אך מספר ימים לאחר שסיימתי את התרופות הצרבת חזרה והתחילו לי כאבים חזקים באזור הוושט, מה לדעתך כדאי לעשות? הבנתי שיש טיפול מרובע מתי אפשר להתחיל אותו? ובמידה וגם זה לא יעזור מה כן אפשר לעשות? תודה רבה

שלום לא נראה לי שאם טיפול משולש נכשל המרובע יצליח . יש לחשוב על כוון אחר לגמרי. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת