שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

29/03/2015 | 10:28 | מאת: טובה

לדר' שלום אמי בת 89 החלה לאחרונה "לדבר לא לעניין". עלי לציין כי היא התעוורה לחלוטין לפני כ- 4 שנים, אינה שומעת טוב. היא מקבלת את הכדור CLONEX ארבע פעמים ביום. שוחחתי על הבעיה עם רופא המשפחה, והוא בקש להוריד את מינון הכדור לאחד בערב. לדעתו הCLONEX יכול לייצור מצב כזה. בנתיים המצב הוא קשה. היא משגעת את אבי שגם אדם מבוגר בן 92.כרגע יש מטפלת 5 שעות ביום, אולם אני מתכוונת להביא עובדת זרה שתיהיה אתם בבית. שמעתי שיש ויטמנים מיוחדים שיוכלים לעזור במצב כזה. אשמח לקבל את חוות דעתך בנדון. בתודה טובה

שלום שווה מאד לנסות עירוי אחד או שניים של ויטמינים--אך לדעתי רופא המשפחה צודק ויש להוריד את מינון הקלונקס דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת