מחפש מידע על טיפול באוזון

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

25/01/2015 | 00:57 | מאת: עודד

1. באילו מקרים הוכח שהטיפול באוזון עוזר לחולים והוא עדיף על טיפולים אחרים? 2. באילו מצבים מטפלים באוזון בבתי החולים שלנו? 3. האם יש טיפולי אוזון הכלולים בסל הבריאות? 4. מה העלות של טיפולים באוזון במרפאות פרטיות בישראל?

שלום ישנם בישראל כעשר מרפאות פרטיות המטפלות באוזון. בחלק מבתי החולים מטפלים בגז אוזון מקומי כחלק ממערך טיפולי בפצעים קשיי ריפוי וטיפול זה וזה בלבד נמצא בסל התרופות. דר דיין

28/01/2015 | 11:17 | מאת: עודד

באילו מקרים, פרט לפצעים קשיי ריפוי, אתה מטפל באוזון ומה עלות הטיפול אצלך?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת