טפיל מעיים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

24/01/2015 | 11:37 | מאת: יאיר

שלום ד"ר דיין ותודה על עזרתך הגדולה לאנשים בפורום. אני סובל מטפיל מעיים: BLASTOCYSTIS HOMINIS, האם יש תחליף טבעי לאנטיביוטיקה שיכול לעזור? כגון תוספי מזון או צמחי מרפא? בברכה י.

שלום מנסיון של שנים אתה חייב בשלב ראשון טיפול אנטיביוטיורק לאחר חיסול המסה המסיבית של החיידק אפשר להשתמש בתכשירים טבעיים. כל הנסיונות לטפל בנגיף זה רק עם תכשירים טבעיים נידון לכשלון. דר דיין

27/01/2015 | 18:37 | מאת: אבי

BLASTOCYSTIS HOMINIS הוא טפיל, פרזיט, פרוטוזואה, לא חיידק ולא נגיף!

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת